vanzari1@adlerromania.ro
ad-728x90
ALEGE TEXTILE MARCA ADLER COLECTIA 2021
LIVRARE IN TERMEN DE 3 ZILE LUCRĂTOARE
> livrare 25 lei
preturile afisate contin t.v.a.

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

1. Bine ați venit pe site-ul www.adlerromania.ro

STORM MECHANICS 11 SRL vă pune la dispoziție acest site sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor și a politicii de confidențialitate publicate.
Accesarea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru a naviga si utiliza in cele mai bune conditii site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

2. Informatii despre produse
Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cate o data fata de produsul ce-l prezinta, in functie de furnizorii cu care lucram.
Incercam sa va prezentam cat mai corect si mai apropiat e realitate culorile, marimile si descrierea produselor. Totusi, acest lucru nu este posibil intotdeauna si pot exista diferente intre culorile de pe monitor si cele reale ale produselor.

3.Termenul de livrare:

4 ZILE LUCRATOARE pentru comenzile plasate pana la ora 14.30, cu plata prin transfer bancar si confirmarea de plata.

Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA

4. Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
Sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare comanda si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam contul si comanda dumneavoastră pe perioada nedeterminata fara nici o notificare prealabila.

5. Securitatea Datelor Personale
Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

5. Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Este important ca utilizatorul să ia toate măsurile de securitate pentru a se proteja de accesul neautorizat al contului său personal: alegerea unei parole sigure, utilizarea unui program anti-virus.

6. Legaturi cu alte site-uri
In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

7. Conditii de returnare
Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse online. Puteti renunta la produsele ambalate individual (tricouri polo, fleece, jachete, veste, cu exceptia tricourilor comandate / 1 bucata, din motive de igiena) fara penalitati in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, cu conditia ca produsele ce se doresc a fi returnate sa fie intacte (in ambalajul original nedeteriorat). Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu vor include cheltuielile de transport trecute in factura.

8. Limitare de responsabilitate
Nu suntem responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. Nu suntem raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu ce rezulta din folosirea informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.
Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

9. Dispute si Conflicte
Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Pentru mai multe detalii sau întrebări vă rugăm să ne contactați:
E-mail: vanzari1@adlerromania.ro
Telefon: 0771335455 / 0773702174

Date companie:
STORM MECHANICS 11 SRL
CIF: 39637956
Reg.com.: J35/2452/10.07.2018
Sediu: STR. ECATERINA TEODOROIU, NR.8, CAMERA 1, Timisoara, Timis
Cont:RO10BTRLRONCRT0454589201
Banca: TRANSILVANIA